Park soutěž | Pelhřimovský magazín

Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Park mezi školami

23. září 2023

PELHŘIMOV: Park mezi školami

Hlasujte pro Park roku 2023: Ve výběru je pelhřimovský PARK MEZI ŠKOLAMI.

Svaz zakládání a údržby zeleně & Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu vyhlašují soutěžní přehlídku PARK ROKU 2023, do které je nominován také pelhřimovský PAKR MEZI ŠKOLAMI v ulici Jirsíkova. Prostor parkového náměstí se nachází v těsné blízkosti historického centra města Pelhřimov, v místě mezi dvěma školami – rondokubistickým gymnáziem a budovou obchodní akademie. Původně málo přehledné a obtížně prostupné území se změnilo v prostor, který má potenciál stát se důležitým centrem městského života. Dejte hlas tomuto krásnému parku, který přináší komfortní zázemí nejen pro studenty ale i širokou veřejnost. Tento veřejný prostor také umožňuje konání společenských a kulturních akcí, setkávání či obyčejné posezení.

Soutěžní přehlídka Park roku 2023 je příležitostí prezentovat kvalitní díla zahradní a krajinářské tvorby odborné i laické veřejnosti, protože třicítka přihlášených děl je představena na webovém portálu www.parkroku.cz. Od 15. září do 15. října mohou lidé svým hlasováním rozhodnout, které z nich získá Cenu veřejnosti.

Jak tedy správně hlasovat?

Hlasující může dát svůj hlas i více parkům a přidělit parku dle svého uvážení jednu, dvě nebo tři hvězdičky. Pořadí parků, v jakém se zobrazují na webové stránce www.parkroku.cz, se neustále mění, aby žádný park nebyl v průběhu hlasování zvýhodněn.

Nejčastější otázky k anketě:

Kolikrát budu moci hlasovat pro vybraný park?

V anketě se může hlasovat z jedné IP adresy vždy 1x za týden.

Mohu hlasovat i z mobilního telefonu nebo tabletu?

Ano, hlasování do ankety je přístupné ze všech mobilních zařízení.

Nelze mi hlasovat, co mám dělat?

Pokud Vám nejde hlasovat, tak zkontrolujte, zda máte ve svém zařízení povolené cookies. Povolení by mělo problém vyřešit.

Zdroj text a foto: Město Pelhřimov.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum