Halloween na písku | Pelhřimovský magazín

Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Halloween na písku

16. listopadu 2016 - zdroj Rodinné centrum Krteček a areál Beachwell

Dvě stovky dětí řádily na obřím pískovišti

Tolik dětí jako v pátek 11. listopadu 2016 pelhřimovská hala určená především pro plážové sporty zatím nezažila. Jeden z kurtů haly Beachwell za ZŠ Osvobození zaplnily dvě stovky dětí, většina z nich v kostýmech patřičně sladěných do halloweenského stylu. Takové téma pro páteční zábavné odpoledne nazvané "Halloween na písku" zvolily pořadatelky z Rodinného centra Krteček spolu s areálem Beachwell.

„Začátkem listopadu to u nás opravdu žilo. Jsme rádi, že po prestižním evropském turnaji v plážovém volejbale, jsme mohli na písku přivítat i ty nejmladší. Těší nás, že se prostředí haly ukázalo jako velmi atraktivním místem nejen pro sportovce, ale i pro děti,“ podotýkají majitelé areálu Beachwell paní Zuzana Kozlerová a pan Vladimír Kozler. Přestože dětský Halloween v takovém měřítku dosud v Pelhřimově nemá tradici, nápad sejít se v deštivém období s dětmi v kostýmech se zalíbil.

Chodník ve sportovně-relaxačním areálu lemovaný dýněmi už ve směru od sídliště napovídal před začátkem akce v 16 hodin správnou cestu. Uvnitř haly pak na děti čekala velkolepá halloweenská výzdoba z desítek héliových balónků, obří ležící pavouk či balónkoví pavouci a duch na síti dělící kurty. O dětskou show s písničkami a říkankami se postarala skupina dětí ve veselých kostýmech, která si říká Čiperkové. „Šestice dětí s mladou moderátorkou dokázali dětské diváky opravdu zaujmout. Děti je obklopily v těsné blízkosti a většina z nich nespustila oči po celou dobu účinkování. Na akci přišli rodiče s dětmi věkově od těch úplně nejmenších, které ještě ani nechodily, až po ty předškolní. Ty, které nevydržely po celou dobu sledovat písničkový program, se hravě zabavily na písku. Celkem nás halu zaplnilo kolem čtyř set dětí s rodiči a prarodiči,“ přibližuje průběh akce Zuzana Havlová, organizátorka akce a dobrovolnice Rodinného centra Krteček v Pelhřimově. To provozuje v bývalém Domě Služeb v ulici Palackého herničku pro děti a během roku pořádá řadu akcí především pro ty nejmenší děti, předškolkové, ale i starší. „Děkujeme rodičům, že podpořili provoz Rodinného centra Krteček dobrovolným vstupným. Celkem přispěli částkou 7953 korun a díky sponzorům akce směřuje celá tato částka do pokladničky určené na provoz centra," uzavírá Zuzana Havlová.

Téměř hodinový program zakončili Čiperkové úspěšnou autogramiádou. Malí účastníci Halloweenu na písku navíc neodešli s prázdnou, v jedné ruce odcházeli s balónkem a v druhé se sladkým muffinem.

Fotogalerie:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum