Vítání 11/16 | Pelhřimovský magazín

Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Vítání občánků - 28. listopadu 2016

29. listopadu 2016 - Tisková zpráva - Městský úřad Pelhřimov

Vítání občánků se neslo ve slavnostní atmosféře

Město Pelhřimov připravilo pro své nově narozené občánky v pondělí 28. listopadu slavnostní vítání. To bylo už tradičně rozděleno do dvou částí. Ve 14 hodin přítomné slavnostním aktem provedl místostarosta města Ladislav Med a o hodinu později místostarosta Josef Koch.

Dále nechybělo vystoupení dětí z Mateřské školy U Stínadel, zapsání rodičů do kroniky města, maminky byly obdarovány květinou a od vedoucího pelhřimovské Waldviertler Sparkasse Bank, Jana Lettricha, obdržely vkladní knížku v hodnotě 2.000 korun s tím, že město Pelhřimov dává příspěvek ve výši 1.500 korun. Setkání bylo zakončeno tradičním fotografováním v kolébce.

Ve 14 hodin byly přivítány děti: Štěpán Douda, Štěpán Vaněk, Matěj Sukdolák, Veronika Hazuková, Tomáš Plášil, Dominik Pešek, Alžběta Peterová, Linda Klapová, Kamila Šeredová, Kristýna Urbánková, Nicol Doskočilová a Klára Vítková. O hodinu později si slavnostní akt užily děti: Rostislav Dejmek, Karolína Němcová, Tadeáš Topič, Štěpán Šoula, Veronika Chalupová, Štěpán Trnka, Andrea Klubalová, Kristýna Kotková, Ella Veselá, Gita Krátošková, Bára Hejdová, Nikol Pašková a Linda Tunklová.

Celá fotogalerie zde >>>

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum