Blokové čištění | Pelhřimovský magazín

Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Blokové čištění

23. února 2023

PELHŘIMOV: Blokové čištění

Plán blokového čištění místních komunikací.

Blokové čištění komunikací na území města Pelhřimova probíhá i v roce 2023 a stejně jako v minulém období je spojeno s úkony, jako je například ruční čištění, škrábání, dočišťování chodníků, parkovišť, komunikací, čištění kanalizačních vpustí, ořez stromů, keřů, nebo úklid listí a je vždy doprovázeno místní úpravou silničního provozu a stání na komunikacích s přenosným dopravním značením, které je instalováno v dostatečném předstihu. Efektivnost čištění je závislá na respektování dopravního značení vlastníky vozidel.

Práce budou započaty od pondělí 13.3.2023 v lokalitě střed města a Táborská, následně pokračují v lokalitách Osvobození, Pražská, Arch. Janáka, Dolnokubínská, B.Němcové, Tř.Legií, Vnitřní, staré sídliště 5.Května, Stínadla, U Rendlíku, Florián, U Popovic, Na Obci, Křemešnická, parkoviště ve středu města a budou probíhat do 4.5.2023.

Z důvodu klimatických podmínek může být upraven termín blokového čištění.

V tomto období budou zametací vozy rovněž čistit lokality a komunikace bez nutnosti instalování přenosného dopravního značení např. Polní Dvůr, Průmyslová zóna, Houfy, Sdružená, Sady a budou zameteny komunikace ve všech integrovaných obcích.

Zdroj: Technické služby města Pelhřimova.

PELHŘIMOV: Blokové čištění

PELHŘIMOV: Blokové čištění.

.


 
 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum