Dominika Hronová | Pelhřimovský magazín

Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Dominika Hronová

3. září 2024

PELHŘIMOV: Dominika Hronová

Na svátek taekwonda, dorazila minulý týden ve čtvrtek olympionička Dominika Hronová.

Sportovní slavnost proběhla od patnácti hodin na Masarykově náměstí v Pelhřimově. Setkání s pelhřimovskou olympioničkou, nabídlo prostor na popovídání, autogramiádu, společnou fotografii a v neposlední řadě představení v Pelhřimově v posledních letech tolik úspěšného sportu.

Dominika Hronová

V hlavní roli byla pochopitelně Dominika Hronová, historicky první česká taekwondistka, která se zúčastnila turnaje pod pěti kruhy. Ve čtvrtek dorazila do rodného města a také do města, kde v místním klubu sportovní dráhu začínala. Do Pelhřimova se moc těšila, na setkání se všemi, kteří jí fandili.

Dominiku Hronovou na Masarykově náměstí přivítal nejen starosta města Ladislav Med, ale na pódiu vystoupil i trenér Petr Lacek. Sportovec tělem i duší. Člověk, který taekwondu obětoval neskutečné množství času i peněz a jehož zásluhou je pelhřimovský klub tím suverénně nejlepším České republice.

„Vítáme to jako příležitost, abychom zviditelnili naše oddílové úspěchy a představili taekwondo jako takové,“ pověděl Petr Lacek s dodatkem, že v jeho očích se prioritně nejedná o náborovou akci: „Na druhou stranu bude příležitost si taekwondo i vyzkoušet a pokud někdo vyloženě přijde s tím, že chce chodit k nám do oddílu, určitě ho neodmítneme. Ať se nestydí za námi přijít, rádi mu vše povíme,“ sdělil.

Zdroj: Město Pelhřimov.

Autor foto a video 29. srpna 2024, Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

PELHŘIMOV: Dominika Hronová

PELHŘIMOV: Dominika Hronová. Autor foto a video 29. srpna 2024, Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum