Blokové čištění 2022 | Pelhřimovský magazín

Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




PELHŘIMOV: Blokové čištění 2022

4. března 2022

PELHŘIMOV: Blokové čištění 2022

Blokového čištění místních komunikací.

Blokové čištění komunikací na území města Pelhřimova bude probíhat i v roce 2022. Stejně jako v minulém období je spojeno s úkony, jako je například ruční čištění, dočišťování chodníků, parkovišť, komunikací, čištění kanalizačních vpustí, ořez stromů, keřů, nebo úklid listí. Tyto práce jsou vždy doprovázeny místní úpravou silničního provozu umístěním přenosného dopravního značení, které je instalováno v dostatečném předstihu. Efektivnost čištění je závislá na respektování dopravního značení vlastníky vozidel.

V případě znemožnění úklidu při nerespektování dopravního značení je situace řešena s Odborem vnitřních věcí – úsekem veřejného pořádku a následně s Policií ČR . V případě nenalezení viníka přestupku může dojít až k odtažení vozidel.

Práce budou započaty od pondělí 14.3.2022 v lokalitě střed města a Táborská, následně pokračují v lokalitách Osvobození, Pražská, Arch. Janáka, Dolnokubínská, B.Němcové, Tř.Legií, Vnitřní, Ulice 5. května středu města a budou probíhat do měsíce května.

V tomto období budou zametací vozy rovněž čistit lokality a komunikace bez nutnosti instalování přenosného dopravního značení např. Polní Dvůr, Průmyslová zóna, Houfy, Sdružená, Sady a budou zameteny komunikace ve všech integrovaných obcích.

Zdroj: Technické služby města Pelhřimova.

PELHŘIMOV: Blokové čištění 2022

PELHŘIMOV: Blokové čištění 2022.


 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum