Rozsvícení vánočního stromu - 2017 | Pelhřimovský magazín

Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Rozsvícení vánočního stromu v roce 2017

4. prosince 2017 - Miroslav Galko

Kulturní zařízení města Pelhřimova připravilo každoroční rozsvícení vánočního stromku. Letos se konalo na první adventní neděli 3. prosince 2017 v 17:00 na Masarykově náměstí v Pelhřimově. Slavnostní večer začal vystoupením pěveckých sborů Duha, Podkolenky a Komorní sbor s paní učitelkou Radkou Zajícovou a s Danou Bezstarostovou ze Základní umělecké školy (ZUŠ) Pelhřimov.

Sváteční slovo pronesl starosta města Pelhřimova Ing. František Kučera. Po něm promluvil pan kaplan Martin Brácha. pronesl modlitbu a zapálil první svíci na adventním věnci vyrobeném v Domově pro seniory v Pelhřimově.

Vánoční strom

Zhruba v půl šesté za odpočítávání všech zúčastněných se rozsvítil vánoční strom - okrasný smrk omorika z Údolní ulici (více v předchozím článku - Vánoční strom pro Pelhřimov). Premiéru mělo letos nové osvětlení, připravené Technickými službami města Pelhřimova.

Betlém

Letošní příjemné překvapení byl betlém u stromečku. Jak řekl pan starosta Kučera: Petr Šulc z Pelhřimova se mu o Dožínkách sám nabídl, že by jej chtěl vyrobit pod vánoční strom. Svůj slib splnil a betlém jsme si mohli prohlédnout.

Poděkování patří všem za fajn atmosféru a za rok opět na náměstí s vánočním stromkem :-)

Předchozí akce s vánočním stromem >>>

Rozsvícení vánočního stromu v roce 2017

Rozsvícení vánočního stromu v roce 2017.


 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum