TIC | Pelhřimovský magazín

Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Slavnostní otevření nových prostor TIC Pelhřimov

17. května 2017 - Miroslav Galko

Slavnostní otevření nových prostor TIC a prohlídka Šrejnarovského domu v Pelhřimově

Turistické informační centrum (TIC) v Pelhřimově se přestěhovalo do nových prostor. Slavnostní otevření proběhlo 17. května 2017 v 8:15. TIC nadále zůstává ve Šrejnarovském domě na Masarykově náměstí čp.10. Hlavní slovo a průvodce po Šrejnarovském domě byl Mgr. Martin Ecler, ředitel Kulturního zařízení města Pelhřimova. Za město promluvil starosta Ing. František Kučera a další.

TIC se přestěhovalo do prostor které byla dřív Síň Lipských aneb první české MÚZYum, které se přestěhovalo do prvního patra a do začátku turistické sezóny by mělo být otevřeno. Zatím se tam, jak je vidět na videu nebo fotografiích, pilně pracuje, aby se vše včas stihlo.

Na posledních fotkách a záběrech je vidět zatím nevyužité druhé patro Šrejnarovského domu. Předchozí umístění TIC bylo již prostorově nevyhovující a nové prostory jsou více reprezentativní pro celé město. To se týká i Síně Lipských, která v prvním patře může využívat většího prostoru. Nově zde budou vystaveny také ocenění herce Lubomíra Lipského.

Na místě bývalého TIC bude později expozice pro seznámení s městem Pelhřimovem. Otevření je v plánu asi v roce 2018.

Fotogalerie:

Turistické informační centrum v nových prostorách. Na fotografiích: Hlavní místnost TIC, místnost s počítači a poslední technická místnost pro zaměstnance a sklad. První patro a připravující se Síň Lipských aneb první české MÚZYum. Na posledních čtyřech fotografiích je nevyužité druhé patro.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum