Žehnání motorek 2016 | Pelhřimovský magazín

Hledat

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Žehnání motorek 2016

30. května 2016 - Miroslav Galko

Další ročníky akce Žehnání motorek >>>

V sobotu 28. května 2016 se v Pelhřimově konalo již popáté "Žehnání motorek", letošní celý název byl: "Žehnání motorek & Motorkáři dětem 2016".

Seznam sestříhaných videí zde >>>

Letošní akce byla opět spojena s dětmi. Akce se konala na podporu dětského oddělení v pelhřimovské nemocnici na zakoupení přístroje pro kontaktní fototerapii. Sponzorský finanční dar, částka 45 tisíc korun, který poskytli pelhřimovské společnosti: Tradeko, Agrostroj Pelhřimov, Stampi, Fopo ll., Moser, Titan, Josef Straka, autoškola Šikýř, Top Mode a motorkář Jiří A., byl předán, v podobě symbolického šeku, řediteli nemocnice Ing. Mlčákovi a primáři dětského oddělení kam penízky poputují, MUDr. Houšťkovi.

Žehnání motorek v roce 2016

Jako každý rok i letos přijel pronést modlitbu kněz Augustín Ján Grambal z Nového Rychnova. S požehnáním mu pomáhal keblovský farář motorkář Maximilián Roman Rylko.

Slovy motorkářů: Letošní požehnání a modlitba byla věnována všem našim kamarádům motorkářům, kteří teď brázdí nebeské silnice.

Na letošní akci bylo napočítáno 430 motorek. Je tak vidět větší a větší každoroční zájem. Pro představu v minulých letech byla tato účast: 2012 asi 20 motorek. 2014 - 150. 2015 - 347 motocyklů.

I přes pár menších přeháněk deště a krup se akce opět vydařila a můžeme opět poděkovat pořadatelům z REBELS CZECH - riders club za příjemný sobotní den a za rok opět nashledanou.

Fotogalerie:

Žehnání motorek. Pelhřimov - Masarykovo náměstí 28. května 2016.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum